nieuws

Astrid van Helvoort nieuwe directeur business development Aon

Branche 2968

Astrid van Helvoort (49) is vanaf 18 maart de nieuwe directeur business development bij Aon in Brainport Eindhoven. Ze maakt de overstap van Van Lanschot Chabot, waar ze directeur bedrijven en instellingen is.

Astrid van Helvoort nieuwe directeur business development Aon

Bij Aon, het grootste intermediairbedrijf van het land, wordt Van Helvoort verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de zakelijke dienstverlening in Brainport Eindhoven en de High Tech Campus in die stad. Aon wil zijn positie in de regio Zuidoost-Brabant versterken.

Van Lanschot Chabot

Van Helvoort komt over van Van Lanschot Chabot / Mandema & Partners. Daar werkte zij zeven jaar als directeur bedrijven en instellingen. Voor die tijd was ze vijftien jaar in dienst van Nationale-Nederlanden, waarvan de laatste zeven jaar als rayondirecteur.

Op de afgelopen donderdag gepubliceerde lijst met 75 topvrouwen in de verzekeringsbranche bezet Van Helvoort de 65ste plaats.

Reageer op dit artikel