nieuws

‘Samen vooruit’ thema Marktmiddag Volmachten

Branche 756

‘Samen vooruit’ is het thema van de Marktmiddag Volmachten van NVGA en Verbond van Verzekeraars. De bijeenkomst is bedoeld voor volmachtverzekeraars, gevolmachtigden, businesspartners en stakeholders.

‘Samen vooruit’ thema Marktmiddag Volmachten

NVGA-voorzitter Ron Gardenier en Verbondsdirecteur Richard Weurding, bespreken de volmachtontwikkelingen en gezamenlijke activiteiten. Volgens beide heren is een scherp debat onontkoombaar in het gezamenlijk streven naar een duurzaam en toekomstbestendig volmachtkanaal waarbij partnership een belangrijke voorwaarde is.

Paneldiscussie

Verder is er een paneldiscussie tussen gevolmachtigden en verzekeraars en staat een inleiding van Elke Geraerts, doctor in de psychologie, over ‘Samen vooruit met A.I.; de kracht van Authentieke Intelligentie’ op het programma en spreekt Emiel van Ballegoijen de Jong spreekt namens het Louwman Museum.

NVGA am: Innovatieprijs

De uitreiking van de NVGA am: Innovatieprijs is een van de hoogtepunten van de bijeenkomst. Voor de derde keer wordt deze prijs uitgereikt. In totaal zijn er dit jaar vijf genomineerden. Dat zijn Building Blocks met Data Driven Underwriting, Solera met Visual Intelligence Solution, Infofolio met Adresscan 360, de all-in-one verzekering van Deck, en Perfect Day met Perfect Day Cyber Security.

Reageer op dit artikel