nieuws

VMD Koster Verzekeringen neemt Adviesgroep CombiNed over

Branche 1511

VMD Koster Verzekeringen heeft per 1 februari 2019 de verzekeringsportefeuille van Adviesgroep CombiNed uit Zoeterwoude overgenomen. De oude eigenaar Lex Tijssen gaat zich onder de nieuwe naam Tijssen Financieel Advies toeleggen op bankzaken en hypotheken.

VMD Koster Verzekeringen neemt Adviesgroep CombiNed over

De overname betreft een portefeuille van ruim 6.500 polissen en iets meer dan 2.000 relaties, zowel particulier als zakelijk. In de boedel zit ook een collectiviteit voor kampeerbusjes van campervereniging Dubbellucht. Een medewerker van CombiNed verhuist mee naar VMD Koster.

Pensioen- en inkomensadvies

VMD Koster uit Alphen aan den Rijn telt 55 medewerkers en haalde over 2017 een omzet van € 5,8 miljoen. Daarmee staat het kantoor op plaats 62 in de am:top 100 van grootste intermediairbedrijven. VMD Koster legt zich behalve op verzekeringsadvies aan particulieren toe op pensioen- en inkomensadvies voor werkgevers.

Reageer op dit artikel