nieuws

MBA in één dag 17 april: alleen via am: nog tickets beschikbaar

Branche 352

MBA in één dag van Ben Tiggelaar is volledig uitverkocht. Alleen via am: zijn nog enkele tickets beschikbaar. Verzekeringsprofessionals die zich aanmelden, krijgen bovendien de verdiepingsdag die onder leiding van Henk Volberda staat cadeau.

MBA in één dag 17 april: alleen via am: nog tickets beschikbaar

In samenwerking met am: organiseert DenkProducties dit jaar voor het laatst MBA in één dag. De editie van zowel dinsdag 16 als woensdag 17 april is inmiddels volledig uitverkocht. Alleen via am: zijn nog de laatste 8 tickets beschikbaar.

Acht meter managementboeken

Ben Tiggelaar ontwikkelde jaren geleden het ultra-compacte en nog altijd zeer populaire seminar MBA in één dag.  Het seminar is speciaal bedoeld voor mensen die in één dag hun managementkennis willen opfrissen met inzichten die écht nuttig en relevant zijn. Acht meter managementboeken passeert in één dag de revue. Tiggelaar lukt het bovendien om ook nog praktische tips te geven waar je als verzekeringsprofessional daadwerkelijk mee uit de voeten kunt.

Vertaalslag naar verzekeringspraktijk

Aan het seminar is een verdiepingsdag voor verzekeringsprofessionals toegevoegd. De voor donderdag 9 mei geplande masterclass Strategieën voor business model innovatie: Hoe bedrijven omgaan met disruptie staat onder leiding van Prof. dr Henk W. Volberda, hoogleraar Strategisch Management & Innovation. Tijdens de masterclass wordt een vertaalslag naar de verzekeringspraktijk gemaakt.

Hoe en wanneer moeten bedrijven hun businessmodel vernieuwen? En wat is de rol van het management hierin? Dit zijn vragen waar Volberda op ingaat. Aanleiding hiervoor is dat disruptieve technologieën als Internet of Things, Robotisering, 3D printing, block chain en kunstmatige intelligentie naar verwachting bestaande verdienmodellen overbodig maken, terwijl meer dan 30 procent van de bedrijven in Nederland blijft vasthouden aan het huidige businessmodel.

Innovatiescan

Deelnemers aan de masterclass voeren een zogeheten business model innovatiescan uit en krijgen tijdens de sessie bovendien een adviesrapport.

Meer informatie en inschrijven: MBA in één dag

Reageer op dit artikel