nieuws

Carola Wijkamp verruilt Vivat voor Arag Verzekeringen

Branche 3612

Directeur Intermediair Schade Carola Wijkamp-Hermsen (1970) bij Vivat wordt de nieuwe directeur Verzekeringen bij rechtsbijstandverzekeraar en juridisch dienstverlener Arag. Haar opvolger bij Vivat is Alex de Langen.

Carola Wijkamp verruilt Vivat voor Arag Verzekeringen

Wijkamp wordt in haar nieuwe functie verantwoordelijk voor de afdelingen Marketing, Productontwikkeling, Rendement & Risico, Acceptatie en het Customer Service Center. “Arag staat voor kwalitatieve dienstverlening richting haar klanten en businesspartners. Daarom ben ik erg blij dat Carola Wijkamp voor Arag heeft gekozen”, zegt Marc van Erven, Arag-ceo. “Ze brengt als mensenmens een brede ervaring mee, heeft een relevant netwerk en een goed gevoel voor innovatie. Een perfecte match om customer excellence naar een volgend niveau te brengen.”

Diverse verzekeraars

Na haar opleiding bedrijfskunde heeft Wijkamp in verschillende functies bij diverse verzekeraars gewerkt. Ze startte in 1995 haar loopbaan bij Ohra, waar zij diverse managementfuncties vervulde. Vanaf 2008 werkte zij bij Delta Lloyd als Manager Informatiemanagement binnen de divisie Schade. In 2014 stapte ze over naar Delta Lloyd waar ze als directeur Particulier Schade Bedrijf verantwoordelijk was voor de totale bedrijfsvoering en het resultaat van het Particulier Schade Bedrijf.

Intermediaire kanaal

Begin 2017 trad ze in dienst van Vivat, waar ze de eindverantwoordelijkheid kreeg voor de totale bedrijfsvoering, commercie en het resultaat via het intermediaire kanaal (co-assurantie, volmacht en provinciaal). Tevens was ze vanuit deze rol betrokken bij diverse initiatieven van het Verbond van Verzekeraars.

am: top 75 powervrouwen

Carola Wijkamp stond vorig jaar op de 49e plaats in de am: top 75 powervrouwen. Ze was hier verantwoordelijk een jaaromzet van € 671 miljoen euro en 60 fte.

Alex de Langen

Alex de Langen volgt Wijkamp met ingang van 1 maart op. Hij werkt sinds 2017 als Unit Manager Fire & Liability voor de productlijn Schade van Vivat. Als directeur Intermediair gaat hij zich binnen Vivat volledig richten op het aansturen van het intermediaire-, volmacht-, bank- en beurskanaal.

De Langen is al ruim vijftien jaar actief binnen de verzekeringssector. Hij heeft onder andere gewerkt voor ABN AMRO en Delta Lloyd waar hij diverse (programma)managersfuncties heeft vervuld binnen Pensioenen en Schade.

Netwerkevent am:vrouwen op 7 maart bij Achmea in Zeist.
Zorg dat je erbij bent!

am:vrouwen is dé ontmoetingsplek voor vrouwelijke managers in de financiële dienstverlening, gevorderd danwel startend.

Sprekers zijn dit jaar Achmea-topvrouw Bianca Tetteroo, overtuigingsexpert Pacelle van Goethem én NRC-columniste Japke-d. Bouma.

Overtuigen en beïnvloeden
Pacelle coacht de top van het Nederlandse bedrijfsleven en de politiek in overtuigen en beïnvloeden. Ze leert je een methode die je charisma en persoonlijke overtuigingskrachten onmiddellijk kan verbeteren. Japke-d. kijkt tijdens haar lezing kritisch naar de kantoorjungle en naar de ‘verschillen’ tussen mannen en vrouwen en hoe deze zich onder meer op kantoor manifesteren.

Informatie en tickets
Mis dit empowermentevent niet, de inschrijvingen stromen op dit moment binnen! Meer informatie en tickets: Vrouwen.amweb.nl

 

Reageer op dit artikel