nieuws

Al ruim 150 aanmeldingen voor event am:vrouwen

Branche 845

Ruim 150 vrouwen hebben zich inmiddels ingeschreven voor het event am:vrouwen. Achmea in Zeist is dit jaar het toneel van de lustrumeditie van dit netwerkevent voor vrouwelijke managers in de financiële dienstverlening, waar ook de lijst am: top 75 powervrouwen bekendgemaakt wordt.

Al ruim 150 aanmeldingen voor event am:vrouwen

Sprekers zijn onder anderen overtuigingsexpert Pacelle van Goethem én NRC-columniste Japke-d. Bouma. Van Goethem coacht de top van het Nederlandse bedrijfsleven en de politiek in overtuigen en beïnvloeden. Ze leert deelnemers een methode die charisma en persoonlijke overtuigingskrachten onmiddellijk kunnen verbeteren. Bouma kijkt tijdens haar lezing kritisch naar de kantoorjungle en naar de ‘verschillen’ tussen mannen en vrouwen en hoe deze zich onder meer op kantoor manifesteren.

Workshops

De deelnemers aan het event kunnen een keuze maken uit drie verschillende workshops. In Op jouw succes! neemt interimmanager Annemarijke van Etten deelnemers mee in het vieren van de echte successen. Met verhalen uit de praktijk is dit een interactieve workshop waarbij Annemarijke deelnemers meeneemt naar frequent(er) gebruik van je eigen intuïtie, anderen successen gunnen en het samen vieren van die successen.

De kracht van communicatie is de workshop die Life Coach Marit van Dijk geeft. Ze ontrafelt op een originele manier het geheim van goede communicatie. Je brein aan het werk gaat in op hoe het menselijke brein werkt en wat dat betekent voor het managen van teams en jezelf als leider. Onder meer wordt ingegaan op hoe het brein werkt en wat je kunt doen om jezelf en je team slimmer te maken. Carina Pot-Spies en Berlinda Dijkma van Achmea verzorgen de workshop.

Ben jij er ook bij op donderdag 7 maart?

am:vrouwen is dé ontmoetingsplek voor vrouwelijke managers in de financiële dienstverlening, gevorderd danwel startend.
Het is nog mogelijk om je aan te melden voor het event dat wordt gehouden bij Achmea in Zeist. Ga snel naar: Vrouwen.amweb.nl

 

Reageer op dit artikel