nieuws

Nog één keer: MBA in één dag voor verzekeringsprofessionals

Branche 284

MBA in één dag. Wie in de afgelopen jaren nog niet is bijgespijkerd door managementgoeroe Ben Tiggelaar heeft nog één kans. In samenwerking met am: organiseert DenkProducties dit jaar voor het laatst MBA in één dag, namelijk op woensdag 17 april. Voor verzekeringsprofessionals wordt hier een verdiepingsdag aan toegevoegd.

Nog één keer: MBA in één dag voor verzekeringsprofessionals

Speciaal voor mensen die in één dag hun managementkennis willen opfrissen met inzichten die écht nuttig en relevant zijn, ontwikkelde Tiggelaar meer dan tien jaar geleden al het ultra-compacte en nog steeds populaire seminar. Acht meter managementboeken passeert in één dag de revue. Tiggelaar lukt het bovendien om ook nog praktische tips te geven waar je als verzekeringsprofessional daadwerkelijk mee uit de voeten kunt.

Masterclass

De voor donderdag 9 mei geplande masterclass Strategieën voor business model innovatie: Hoe bedrijven omgaan met disruptie staat onder leiding van Prof. dr Henk W. Volberda, hoogleraar Strategisch Management & Innovation. Tijdens de masterclass wordt een vertaalslag naar de verzekeringspraktijk gemaakt.

Disruptieve technologieën

Hoe en wanneer moeten bedrijven hun businessmodel vernieuwen? En wat is de rol van het management hierin? Dit zijn vragen waar Volberda op ingaat tijdens de verdiepingsdag voor de verzekeringspraktijk. Aanleiding hiervoor is dat disruptieve technologieën als Internet of Things, Robotisering, 3D printing, block chain en kunstmatige intelligentie naar verwachting bestaande verdienmodellen overbodig maken, terwijl meer dan 30 procent van de bedrijven in Nederland blijft vasthouden aan het huidige businessmodel.

Innovatiescan

Deelnemers aan de masterclass voeren een zogeheten business model innovatiescan uit en krijgen tijdens de sessie bovendien een adviesrapport.

Meer informatie en inschrijven: MBA in één dag

 

Reageer op dit artikel