nieuws

Jan Veldsink draagt directeurschap over aan zoon Henri

Branche 1477

Algemeen directeur Jan Veldsink (72) van de Veldsink Groep stopt. Hij draagt zijn verantwoordelijkheden over aan zijn zoon Henri. Wel blijft hij als commissaris verbonden aan de onderneming. Formaliseren van hoe het in de praktijk al was, zegt hij daar zelf over.

Jan Veldsink draagt directeurschap over aan zoon Henri

Jan Veldsink begon in januari 1979 samen met zijn vrouw Elly op een slaapkamer in hun woning in het Brabantse Nuenen met een assurantie- en financieel adviesbureau. Inmiddels staat het bedrijf op de zesde plaats in de top 100 van grootste intermediairbedrijven met een omzet van € 55,4 miljoen over 2017. Van de onafhankelijke intermediairs staat de onderneming zelfs op de eerste plaats.

Fors uitgebreid

De Veldsink groep breidde in de afgelopen jaren fors uit en telt het bedrijf meer dan dertig vestigingen. Het familiebedrijf is ook actief met serviceproviders VCN en De Financiële Makelaar en met hypotheekketen NBG. Het familiebedrijf uit Nuenen nam per 1 januari 2019 Driekleur verzekeringen en verzekeringsgroep Cascade in Assen. Veldsink verwacht dit jaar naar een omzet van € 80 miljoen te groeien.

Reageer op dit artikel