nieuws

Heinenoord neemt Johanknegt Adviesgroep over

Branche 4372

BeneVia Heinenoord neemt alle activiteiten over van Frank Musters. Daaronder vallen bemiddelingsbedrijf Johanknegt Adviesgroep, volmachtbedrijf Honestas Assuradeuren en klassiekerverzekering Gio. Musters ziet door de overname meer mogelijkheden om te groeien binnen een grotere organisatie. Volgens het persbericht blijven Musters en managing director Albert Boekel verbonden aan de organisatie vanuit hun kantoor in Bussum.

Heinenoord neemt Johanknegt Adviesgroep over

Heinenoord is zelf onderdeel van Qmulus Invest. Met de overname van de ondernemingen van Musters zegt het bedrijf het fundament te willen versterken en schaalvoordelen beter gaan benutten. De Gio klassiekerverzekering ziet het bedrijf als een mooie aanvulling op het bestaande assortiment van Heinenoord.

In am:45 gaf Heinenoord-directeur Arie van den Berg al aan dat een aantal overnamegesprekken zich in de eindfase bevonden.

Top 100

Johanknegt maakte in 2018 zijn entree in de am:top 100 van grootste intermediairbedrijven van Nederland. De adviesgroep kwam uit op plaats 90 met een jaaromzet van 3 miljoen euro. Na de overname en met de overname van Van Santen uit Capelle aan den IJssel afgelopen zomer, komt Heinenoord zelf de top 20 van grootste intermediairbedrijven binnen.

Reageer op dit artikel