nieuws

Centraal Beheer geeft gratis klushulp weg in tijdelijke doe-het-niet-zelf-winkel

Branche 1038

Centraal Beheer heeft komende woensdag tot en met zaterdag een doe-het-niet-zelf winkel in Amsterdam. Ieder uur geeft de verzekeraar, onderdeel van Achmea, aan bezoekers een gratis klushulp weg om lampen op te hangen. Met de tijdelijke winkel wil Centraal Beheer haar koers om naast verzekeringen ook andere diensten aan te bieden voor het voetlicht brengen. 

Centraal Beheer geeft gratis klushulp weg in tijdelijke doe-het-niet-zelf-winkel

Het ophangen van lampen staat met stip op 1 op de lijst met klusvoornemens voor dit jaar, gevolgd door het ophangen van schilderijen en plaatsen van planken. Dat blijkt uit een poll onder huishoudens in Nederland, onder ruim 1.000 huishoudens.  Maar weinig mensen voeren hun geplande klussen daadwerkelijk uit. Volgens Centraal Beheer zijn vandaag, wereldwijd omgedoopt in Blue Monday, de meeste goede voornemens al gestrand. Daarom helpt de verzekeraar mensen bij het uitvoeren van klussen in huis vanuit een tijdelijke doe-het-niet-zelf-winkel in hartje Amsterdam.

Andere diensten

Iedereen die zelf niet aan klussen in huis toekomt kan zijn klus in de tijdelijke winkel aanvragen. Of online de vorig jaar geïntroduceerde Klushulp inschakelen. Voor een afgesproken bedrag pakt Centraal Beheer de klus dan op. Linda Nieuwenhuizen, Manager Business Line Diensten van Centraal Beheer: “Met deze doe-het-niet-zelf-winkel willen wij nog meer Nederlanders kennis laten maken met onze nieuwe service de Klushulp. Daarmee kan iedereen, zowel klant als niet klant, snel een betrouwbare vakman vinden voor klussen in- en om het huis. Deze nieuwe dienst past in de koers van Centraal Beheer om naast verzekeringen ook diensten aan te bieden om klanten en niet klanten altijd verder te helpen.”

Reageer op dit artikel