nieuws

David Sanderse nieuwe ceo Marsh Nederland

Branche 1687

David Sanderse is per 1 januari de nieuwe ceo van Marsh Nederland. Hij gaat die functie combineren met zijn huidige rol als ceo van Mercer, dat net als Marsh onderdeel is van moederbedrijf Marsh & McLennan. Sanderse volgt Focko Dorhout Mees op.

David Sanderse nieuwe ceo Marsh Nederland
DE BEELDREDAKTIE / HERBERT WIGGERMAN TBV ACHMEA.NU DAVID SANDERSE

Sanderse is sinds anderhalf jaar ceo van pensioenadviseur Mercer. Die functie gaat hij combineren met het leiding geven aan Marsh Nederland, een van de grootste intermediairbedrijven van Nederland. Eerder werkte hij als cfo bij Abellio Groep, onderdeel van de NS. Zijn benoeming moet nog goedgekeurd worden door toezichthouder AFM.

Sanderse volgt Focko Dorhout Mees op. Die legt na acht jaar zijn functie neer. Dorhout Mees gaat verder als non-executive chairman bij Marsh Nederland.

Reageer op dit artikel