nieuws

CDFD zoekt lid PE-commissie met advieskilometers

Branche 737

Het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) heeft per 1 januari vanwege het aflopen van de benoemingstermijn van één van de leden een vacature in de PE-Commissie. Voor de opvolging zoekt het CDFD iemand met de nodige ervaring in de advieshoek.

CDFD zoekt lid PE-commissie met advieskilometers

De PE-commissie beoordeelt of ontwikkelingen juist zijn geselecteerd en adviseert het CDFD over het opnemen van ontwikkelingen in de initiële en PE-examens. De commissie wordt ondersteund door een secretaris vanuit het stafbureau van het CDFD en komt gemiddeld vier tot zes keer per jaar bijeen.

Vanuit de praktijk

Het CDFD stelt “gezien de huidige samenstelling van de PE-commissie” te zoeken naar een lid dat ontwikkelingen kan beoordelen vanuit de praktijk van de adviseur. Verder  moet het nieuwe commissielid beschikken over de volgende  volgende eigenschappen en competenties:

  • WO/HBO werk- en/of denkniveau;
  • Minimaal 10 jaar praktijkervaring in de financiële dienstverlening;
  • Tenminste drie beroepskwalificaties/Wft-diploma’s;
  • Werkzaam als financieel adviseur;
  • In staat om dwarsverbanden tussen de verschillende beroepskwalificaties te leggen;
  • In staat om verbanden te leggen tussen vakinhoud en adviespraktijk.

Voor het bijwonen van de bijeenkomsten ontvangt het nieuwe lid vacatiegeld en reiskostenvergoeding. Solliciteren kan tot en met 15 januari.

Reageer op dit artikel