nieuws

Agrarische volmacht voor LTO Verzekeringen bij Markel

Branche 1458

LTO Verzekeringen, een label van intermediairbedrijf Boval uit Velserbroek, heeft na een voorbereidingsperiode van twee jaar,  een agrarische volmachtovereenkomst gesloten met de Engelse partij Markel International. Het betekent de entree van een nieuwe verzekeraar binnen de agrarische verzekeringsmarkt in Nederland. Op lange termijn resulteert dit volgens LTO Verzekeringen in het waarborgen van de verzekerbaarheid van boeren en tuinders.

Agrarische volmacht voor LTO Verzekeringen bij Markel
Robert Wells (links, Markel International) en Jaap Eringa (rechts, LTO Verzekeringen).

Door nieuwe regels voor kapitaalbuffers stoten verzekeraars bepaalde segmenten af. Hierdoor waren er nog maar een paar verzekeraars met producten voor de agrarische sector. Als assurantietussenpersoon voor de agrarische sector heeft LTO Verzekeringen de Engelse verzekeraar Markel weten te interesseren voor de verzekerbaarheid van de agrarische markt in Nederland. Na twee jaar van onderzoek werden afgelopen vrijdag de handtekeningen gezet onder de agrarische volmachtovereenkomst.

 

Reageer op dit artikel