nieuws

Acura sluit aan bij assurantiebeurs

Branche 818

Acura is sinds begin deze maand lid van de Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs (VNAB). Via de Rotterdamse brancheorganisatie voor de zakelijke verzekeringsmarkt kan de serviceprovider uit Sint-Oedenrode risico’s onderbrengen via de beurs en samen met verzekeraars bouwen aan nieuwe oplossingen. Acura hoopt hiermee de  aangesloten adviseurs en hun klanten beter te kunnen bedienen.

Acura sluit aan bij assurantiebeurs

Volgens directeur Henk Smit is de beslissing  om lid te word van de VNAB ingegeven door een veranderende markt en afnemende inkoopmogelijkheden. “Door het lidmaatschap bij de VNAB kunnen we nog beter samenwerken met verzekeraars en samen bouwen aan nieuwe oplossingen voor de grotere risico’s”, aldus Smit.

‘Andere inzichten’

Hij vervolgt: “Grotere risico’s vragen om andere inzichten en samen bereik je dan meer dan alleen. We zijn trots dat beursverzekeraars de samenwerking met ons aangaan. Hierdoor kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn.”

 

Reageer op dit artikel