nieuws

Wynaendts zwaait in 2023 af als CEO van Aegon

Branche 1147

Alex Wynaendts (58) blijft nog vier jaar de CEO van Aegon. De herbenoeming wordt officieel tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders in mei 2019. Duidelijk is al dat het de laatste termijn van Wynaendts wordt.

Wynaendts zwaait in 2023 af als CEO van Aegon

Bill Connelly, voorzitter van de raad van commissarissen van Aegon, is blij met de aanstaande herbenoeming van Wynaendts. “Met zijn herbenoeming zal hij voortbouwen om sterke financiële prestaties te leveren en de strategie van Aegon aan te scherpen.” Ook krijgt Wynaendts een belangrijke stem in het kapittel om samen met de rvc te zoeken naar een opvolger in wat zijn laatste termijn wordt.

Sinds 1997

Wynaendts trad in 1997 in dienst bij Aegon en werd in 2003 benoemd tot lid van de raad van bestuur. In april 2007 werd hij benoemd tot Chief Operating Officer van Aegon en het jaar daarop werd hij benoemd tot CEO.

Reageer op dit artikel