nieuws

Vereniging van scheidingsadviseurs RFEA installeert twee nieuwe bestuursleden

Branche 268

De Vereniging RFEA heeft op de ledenmiddag in Baarn gisteren twee nieuwe bestuursleden gepresenteerd. Suzanne de Moor en Edwin Zeegers nemen de taken over van de vertrekkende bestuurders Chantal Scherpenhuijzen, Floor Wissing en Mathieu Fluit. Het bestuur heeft zich ten doel gesteld om de toegevoegde waarde van de RFEA-adviseur nog beter onder de aandacht te krijgen.

Vereniging van scheidingsadviseurs RFEA installeert twee nieuwe bestuursleden

In 2018 is de RFEA begonnen met de EchtscheidingScan, een online/social-mediacampagne gericht op specifieke doelgroepen. De vereniging blijft die campagne ook in 2019 voortzetten. De RFEA zal zich niet alleen richten op consumenten. “Ook beroepsgroepen als mediators, scheidingsadvocaten en notarissen zijn voor RFEA belangrijke samenwerkingspartners”, schrijft de belangenvereniging in een persbericht.

Baarn

In Baarn waren ongeveer 80 RFEA-leden aanwezig op de ledendag. Daar werden thema’s besproken als de lijfrente in de juridische verdeling en de fiscale afwikkeling, de koopkracht van de alimentatieplichtige en het vaststellen van het aandeel eigenwoningschuld.

Reageer op dit artikel