nieuws

Twee topvrouwen vertrekken bij NN

Branche 3788

Mariken Tannemaat en Heleen de Heer zetten hun carrière voort buiten Nationale-Nederlanden. Tannemaat was Chief Innovation Officer (CIO) bij NN. Sinds 1 november is ze lid van de Raad van Toezicht bij Wehkamp. Nationale Nederlanden is nog op zoek naar een opvolger voor Tannemaat.De Heer was tot 1 juli interim-directeur bij Zicht risico- en verzekeringsadviseurs. Ze nam de taken waar van Frank Koeken, die weer is teruggekeerd als algemeen directeur.

Twee topvrouwen vertrekken bij NN

Tannemaat staat dit jaar op plaats 12 in de am:top 75 van topvrouwen in de verzekeringsbranche. Als CIO gaf ze leiding aan 740 fte en was ze verantwoordelijk voor innovatie, Customer en Commerce van Nationale-Nederlanden, NN Business Partners, Zicht Adviseurs en Corporate Relationship Management.

Terugkeer

De Heer is terug te vinden op de 28e plek in de lijst van 2018. Bij Zicht vervulde ze de functie van interim-directeur. Het was de tweede periode bij het advieslabel van NN. In 2009 was ze al eens directielid bij Zicht. Daarna was De Heer drie jaar lang directeur Intermediaire Zaken bij Nationale-Nederlanden.

Reageer op dit artikel