nieuws

TAF sluit aan bij Meetingpoint

Branche 905

Vanaf vandaag kan het intermediair online zaken doen met verzekeraar TAF via het portaal MeetingpointAdvies. TAF start via Meetingpoint met rekenen, offreren en digitaal aanvragen voor de TAF Ondernemers AOV.

TAF sluit aan bij Meetingpoint

TAF wil met de aansluiting bij Meetingpoint de bereikbaarheid en vergelijkbaarheid van haar product vergroten. “Via onze eigen online rekentool kon de TAF Ondernemers AOV al volledig digitaal worden geoffreerd en aangevraagd. Met de aansluiting bij Meetingpoint bereiken we een nog grotere groep adviseurs die op digitale wijze onze ondernemers AOV kunnen aanvragen”, aldus TAF-directeur Nicole Hollander.

Elf maatschappijen

Momenteel maken al meer dan 2.500 kantoren gebruik van het transactieplatform MeetingpointAdvies. Op dit moment zijn er elf maatschappijen aangesloten op het platform Meetingpoint: De Amersfoortse, Movir, Aegon, De Goudse, Nationale-Nederlanden, ASR (voorheen Generali), Europeesche, Reaal, Avéro Achmea, Interpolis en sinds vandaag dus ook TAF.

Reageer op dit artikel