nieuws

Bart Combée weg bij Consumentenbond

Branche 2221

Bart Combée stapt op als directeur bij de Consumentenbond. Per 1 februari 2019 wordt hij lid van de raad van de bestuur bij de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Wie hem opvolgt bij de Consumentenbond is nog niet duidelijk.

Bart Combée weg bij Consumentenbond

Combée werkte bijna tien jaar bij de Consumentenbond. Daarvoor was hij onder meer hij commercieel directeur bij afvalverwerker AVR en zat hij namens D66 vier jaar lang in de Rotterdamse gemeenteraad.

Informatie en diensten

Afscheid nemen van de Consumentenbond valt hem naar eigen zeggen lastig.  “Het is een unieke organisatie waar ik me met hart en ziel voor heb ingezet en samen hebben we ook veel bereikt. We zijn elke dag relevant voor miljoenen consumenten, we zijn inmiddels gegroeid naar meer dan 1,6 miljoen deelnemers, en onze informatie en diensten zijn de afgelopen jaren ingrijpend veranderd en zullen ook blijven veranderen en verbeteren.”

Samenwerking Ikbenfrits.nl

Eind vorige week maakt de Consumentenbond nog bekend in hypotheekadvies te stappen. De belangenorganisatie heeft hiervoor een samenwerking opgetuigd met adviesbedrijf Ikbenfrits.nl.

 

Reageer op dit artikel