nieuws

Am:dag 2018: Bij welke sessies moet je zijn?

Branche 1291

De Van Nelle Fabriek in Rotterdam is het fantastische decor voor de vernieuwde am:dag 2018. Wat kun je verwachten op dinsdag 20 november? Behalve de aanwezigheid van de belangrijkste spelers in de branche, talrijke innovaties en netwerkgelegenheid, is het ook het moment om je kennis te laten bijspijkeren in een toegankelijke kennis- of beurssessie.

Am:dag 2018: Bij welke sessies moet je zijn?

Om je een idee te geven vind je hier alvast een korte introductie van drie kennissessies en drie beurssessies. Let op! Dit is slechts een selectie. Ben je benieuwd wat de andere onderwerpen zijn? Op amdag.nl bekijk je het complete programma en schrijf je je meteen in voor de am:dag 2018.

Beurssessies

De meest gebruikte zoekopdracht op amweb is ‘Kifid.’ Of het nu gaat om stuntelende fraudeurs of potentieel marktontwrichtende kwesties: over de uitspraken van het klachteninstituut heeft iedereen een mening. Maar wat kun je leren van al die Kifid-uitspraken? Drie verschillende advocatenkantoren nemen op de am:dag de recente jurisprudentie met je door. Dit is het moment voor je vragen aan gespecialiseerde verzekeringsjuristen.

Verzekeringen adviseer je en verkoop je. Maar wat is de beste manier? De Amersfoortse onderzocht wat de meest effectieve wijze is om een verzekering te verkopen. Hoe lang mag een verkoopgesprek duren? Is 1,5 minuut effectief of is een klant eerder geneigd een verzekering af te nemen met een pitch van 5 minuten? ‘Pitch Queen’ Nathalie Mangelaars vertelt je over de psychologie achter het verkopen van verzekeringen.

De verzekeringsmarkt consolideert. Verzekeraars gaan samen, maar ook intermediairs zoeken elkaar op. Wat doet dat met het bijzondere risico? Krijg je dat nog wel verzekerd als het aanbod steeds verder verschraalt. Chantal Deen van OOM Verzekeringen gaat in haar beurssessie in gesprek over de nieuwe rollen van grote verzekeringsconglomeraten, kleine verzekeraars en gespecialiseerde tussenpersonen. Interactief!

Expertsessies

Op am:hypotheken riep de VvAA financieel adviseurs op om afscheid te nemen van de natte handtekening in het hypotheekproces. Maar hoe doe je dat? Kick Willemse van Evidos vertelt in een expertsessie hoe zijn bedrijf bij levensverzekeraar TAF alle ondertekenprocessen van polisbladen en verzekeringsovereenkomsten digitaliseerde. 

Een cyberpolis? Waarom heb je die nodig? Adviseurs die hun zakelijke klanten wijzen op cyberrisico’s krijgen nogal eens wat tegenwerpingen. Van MKB tot multinational. Kim Martins Neto en Lars Springeling van Chubb geven in hun expertsessie een aantal handige handvatten waarmee je als adviseur meteen aan de slag kan!

Nog niet overtuigd? Avéro Achmea heeft Chief Research Officer Erik de Jong van Fox-IT uitgenodigd om te spreken over zijn 20 jaar ervaring op het gebied van informatiebeveiliging. Als iemand kan vertellen wat de bedrijfsrisico’s zijn van datalekken, DDoS-aanvallen en ransomware is hij het.

Reageer op dit artikel