nieuws

Verzuimvolmacht De Goudse voor Nedasco

Branche 509

De Goudse heeft een verzuimvolmacht verleend aan Nedasco. Adviseurs die zijn aangesloten bij de serviceprovider uit Amersfoort kunnen nu kiezen uit verzuimverzekeringen van 6 verschillende aanbieders.

Verzuimvolmacht De Goudse voor Nedasco

“Met het verzuimproduct van de Goudse is een nog breder vergelijk mogelijk”, vertelt Marco Pos, manager Inkomen bij Nedasco. De adviseur kon bij de serviceprovider al een premie berekenen voor een verzuimverzekering van Avéro Achmea, Bovemij, ASR, Nationale-Nederlanden en Nedasco.

‘Unieke productkenmerken’

Volgens de serviceprovider heeft het verzuimproduct van De Goudse, onderdeel van het Full Service Inkomenspakket, een aantal “unieke productkenmerken”. Zo kan de werkgever ervoor kiezen de oproepkrachten al dan niet mee te verzekeren. Ook bestaat de mogelijkheid om de verzuimverzekering met arbodienstverlening te sluiten, waarbij een preventiebudget is inbegrepen.

Reageer op dit artikel