nieuws

Vernieuwd platform Hoffelijk ‘voorspelt’ slagingskans cursisten

Branche 537

Opleidingsbedrijf Hoffelijk heeft een nieuw platform geïntroduceerd. Met de nieuwe versie van het zogeheten Dynamisch Dashboard hebben opdrachtgevers de mogelijkheid om hun cursisten  beter te volgen. Ook is van te voren al duidelijk of een het slagen voor een examen voor de kandidaat haalbaar is of niet.

Vernieuwd platform Hoffelijk ‘voorspelt’ slagingskans cursisten

De eerdere versie van het Dynamisch Dashboard zag vooral toe op intern gebruik, nu is het dashboard volledig opnieuw ontwikkeld en kunnen ook opdrachtgevers het gebruiken. De opdrachtgever ziet waar de deelnemers in het traject zijn; wie op schema loopt, voor- of achterloopt. Maar ook welke onderdelen voldoende en onvoldoende zijn afgerond, zowel op individueel niveau als van een groep.

Continue slagingsindicatie

Dankzij deze inzichten en de continue ‘slagingsindicatie’ kan er vroegtijdig worden vastgesteld of iemand wel of niet zal slagen. Dit bespaart volgens Hoffelijk de opdrachtgever (onnodige) herkansingskosten. Het nieuwe Dynamisch Dashboard staat vanaf vandaag live.

 

Reageer op dit artikel