nieuws

Troostwijk neemt Burghgraef van Tiel over

Branche 806

Expertise- en taxatiebedrijf Troostwijk Groep heeft een meerderheidsbelang in branchegenoot Burghgraef van Tiel & Partners genomen.  Het bedrijf uit Lekkerkerk zal binnen Troostwijk als zelfstandige unit functioneren, waarbij ook de huidige bedrijfsnaam ongewijzigd zal blijven.

Troostwijk neemt Burghgraef van Tiel over

Burghgraef van Tiel & Partners is de specialist in onafhankelijke risico-inspecties en preventieadvies en werd in 2004 opgericht door Johan van Tiel en Jurjen Burghgraef. Het bedrijf bedient de verzekeringsbranche, woningcorporaties, bedrijven, musea en vermogende particulieren met diensten op het gebied van risicoadvies en preventieadvies.

Waardevolle aanvulling

Wiebe Westerhof, CEO Troostwijk Groep, spreekt van een waardevolle aanvulling op de positie die Troostwijk Taxaties zelf al heeft op het gebied van verzekeringstaxaties, bedrijfseconomische taxaties en kunsttaxaties binnen en buiten Nederland. “De dienstverlening van Burghgraef van Tiel & Partners ligt in het verlengde van onze dienstverlening, waardoor deze elkaar kunnen versterken”.
Troostwijk Groep is al bijna 90 jaar actief op het gebied van waarderingen, schaderegelingen en vastgoedadvies.  De groep telt ruim 160 medewerkers en heeft in Nederland vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Groningen.

Reageer op dit artikel