nieuws

Tilburgse verzekeringsmakelaar Mutsaerts krijgt nieuw management

Branche 1294

Tijn Mutsaerts heeft zijn aandelen in het gelijknamige advieskantoor overgedragen aan zijn compagnon Freek Njio. Het Tilburgse Mutsaerts gaat verder met een nieuw managementteam, bestaande uit algemeen directeur Njio en partners Jurgen van Woensel en Freek Verhaaf. Tijn Mutsaerts nam het bedrijf in 1981 over van zijn vader Wim. Sindsdien groeide het kantoor tot de huidige 60 medewerkers.

Tilburgse verzekeringsmakelaar Mutsaerts krijgt nieuw management

Njio zegt in een persbericht zich vereerd te voelen om de verantwoordelijkheid voor het bedrijf op te nemen. “Ik heb veel van Tijn geleerd en ben hem dankbaar voor de kansen die ik heb gekregen. Naast dat hij veel voor het kantoor heeft betekent, gaan we ook zijn humor en soepele manier van speechen enorm missen”, zegt Njio die al sinds 2008 mede-eigenaar is van het bedrijf.

Van Woensel is partner sinds 2016 en gaat de verantwoordelijkheid dragen voor business development. Verhaaf werd afgelopen jaar partner bij het kantoor. In de Top 100 van grootste intermediairbedrijven van 2017 stond Mutsaerts op plaats 70 met een jaaromzet van 5,4 miljoen euro.

Reageer op dit artikel