nieuws

Inschrijving NVGA am: Innovatieprijs 2019 geopend

Branche 375

Financiële dienstverleners en toeleveranciers kunnen vanaf nu weer hun innovatie insturen voor de NVGA am: Innovatieprijs 2019. Deze prijs wordt toegekend aan de partij met de meest impactvolle innovatie voor de volmachtbranche en staat open voor alle partijen met een relevante volmachtrelatie.

Inschrijving NVGA am: Innovatieprijs 2019 geopend

De prijs werd dit jaar voor de tweede keer uitgereikt en ging naar Openclaims. Het initiatief van Lex Orie brengt met WA Connect een schadeveiling en een verhaalservice in één op de markt. De eerste keer ging de prijs naar de overstromingsverzekering van Neerlandse.

Aanmelden tot 31 december

Om in aanmerking te komen voor de NVGA am: Innovatieprijs 2019 kunnen geïnteresseerden zich tot 31 december 2018 aanmelden op de site van de NVGA.  De uitreiking vindt plaats tijdens de Marktdag van de NVGA en het Verbond van Verzekeraars op 10 april 2019.

 

Reageer op dit artikel