nieuws

Directeur Leo de Boer verlaat Verbond na 25 jaar

Branche 1592

Leo de Boer vertrekt bij het Verbond van Verzekeraars. De directeur van de brancheorganisatie wordt zakelijk directeur bij de werkorganisatie van VNO-NCW en MKB Nederland. De Boer begint per 1 januari aan zijn nieuwe functie. Als directielid bij het Verbond was De Boer verantwoordelijk voor de afdelingen Schadeverzekeringen, Onderlingen, Algemene Beleidszaken en Dienstverlening.

Directeur Leo de Boer verlaat Verbond na 25 jaar

De Boer maakte de laatste zestien jaar deel uit van de directie van het Verbond. In 1993 begon hij bij de branchevereniging als secretaris Juridische Zaken. Algemeen directeur Richard Weurding zegt in het persbericht dat hij trots is op de functie die De Boer gaat bekleden. “Maar het is niet eenvoudig om iemand met wie je zo lang hebt samengewerkt en die jarenlang een bepalende factor in de organisatie is geweest te moeten missen. Ik wil Leo graag bedanken voor alle jaren trouwe dienst voor het Verbond.”

Boegbeeld

Volgens voorzitter van het Verbondsbestuur Willem van Duin heeft De Boer zich ontwikkeld tot één van de boegbeelden van het Verbond. “Hij heeft op vele belangrijke dossiers een grote rol gespeeld, zoals distributie en schadeverzekeringen. Daarnaast wil ik hem bedanken voor de fundamentele bijdrage die hij heeft geleverd aan de verdere ontwikkeling en professionalisering van het Verbond tot de organisatie die er nu staat”, schrijft Van Duin.

Reageer op dit artikel