nieuws

Derde plaats voor Achmea bij verkiezing talentontwikkeling

Branche 1945

Achmea is op de derde plaats geëindigd bij het Nationaal Onderzoek Talentontwikkeling (NOT). Vanuit het NOT worden jaarlijks organisaties onderzocht op de aspecten talentontwikkeling en arbeidsvoorwaarden. De prijs werd eerder deze week uitgereikt tijdens een congres van PW, zusterblad van am:,  in Utrecht. 

Derde plaats voor Achmea bij verkiezing talentontwikkeling

Aan de verkiezing deden dit jaar 63 organisaties mee. Achmea eindigde op een derde plaats. De jury loofde het  speciale programma van de verzekeraar voor high potentials en het bijzondere learning management-systeem. Ook de mogelijkheid van medewerkers om drie dagen per jaar vrijelijk te besteden aan de eigen ontwikkeling werd geprezen.

Kabisa weer winnaar

Softwareontwikkelaar Kabisa werd uitverkoren tot winnaar, waarmee het bedrijf haar eerste plaats van vorig jaar prolongeerde. Digitaal dienstverlener Strict werd tweede.

Wilt u weten wie dé talenten zijn in de verzekeringsbranche? Volgende week vrijdag verschijnt am:44 met hierin opgenomen de am: talent top 25.

Reageer op dit artikel