nieuws

Chubb breidt team uit met Senior Risk Engineer Stephan Malon

Branche 953

Chubb maakt bekend dat Stephan Malon per 1 november start als Senior Risk Engineer Benelux bij Chubb. Op 1 september is Lynette van der Burg gestart als Human Resources Manager Benelux. Chubb breidt haar team in de Benelux over de hele linie uit om aan de groeiende vraag vanuit de markt tegemoet te komen en haar klanten en makelaarspartners optimaal te kunnen blijven bedienen.

Chubb breidt team uit met Senior Risk Engineer Stephan Malon

Stephan Malon (56) zal als Senior Risk Engineer multinationale klanten helpen bij het managen van hun risico’s, in nauwe samenwerking met de betrokken makelaars.

Risk consulting

Stephan heeft bijna dertig jaar ervaring in risk engineering en heeft de afgelopen 21 jaar bij RSA Risk Consulting gewerkt. Eerder werkte hij onder andere bij Zurich Nederland, UAP Kemper in Frankrijk en THP in de Verenigde Staten. Stephan zal rapporteren aan Heiner Eckhardt, Property & Casualty Risk Engineering Services Manager voor Northern Continental Europe.

Human Resources

Lynette van der Burg (43) is aangetrokken als opvolger van Jeanine Daelemans, die in 2019 met pensioen zal gaan. Vanwege de groei die Chubb doormaakt, werkt Lynette nu al om de ontwikkeling van de organisatie optimaal te kunnen begeleiden. Lynette heeft ruim twintig jaar ervaring in Human Resources, en werkte meest recent als Manager Human Resources bij RSA.

Chubb Benelux

“Ik ben bijzonder blij dat we Stephan en Lynette hebben kunnen toevoegen aan ons team,” aldus Ron Verhulsdonck, Country President Benelux bij Chubb. “Zij zijn beiden zeer ervaren en kunnen bij uitstek een bijdrage leveren aan het verstevigen van Chubb’s positie in de Benelux.”

Dit is een partnerbijdrage van Chubb. Bekijk hier een volledig overzicht van partnerberichten van Chubb.

 

Reageer op dit artikel