nieuws

Bestel nu het am:jaarboek 2018

Branche 793

Net als in 2017 publiceert am: aan het eind van dit jaar alle belangrijke cijfers en feiten over de verzekeringsbranche in één handzaam naslagwerk. Dit am:jaarboek 2018 verschijnt in december. Bestellen is nu mogelijk.

Bestel nu het am:jaarboek 2018

Het jaarboek wordt gedetailleerd uitgewerkt per marktsegment en in perspectief gezet door de redactie van am:. Ontdek in het am:jaarboek 2018 onder andere een overzicht van de marktaandelen van de levens-, schade en natura-uitvaartverzekeraars, de (technische) resultaten en solvabiliteitscijfers van alle individuele maatschappijen en achtergrondinformatie over verzekeringsmaatschappijen, alsmede de Top 100 Intermediair.

Het jaarboek verschijnt in december en is hier te bestellen.

 

 

Reageer op dit artikel