nieuws

Barbara van der Kolff nieuwe commissaris bij Scildon en Waard

Branche 657

De Britse verzekeraar Chesnara heeft Barbara van der Kolff benoemd als commissaris bij twee Nederlandse dochterbedrijven. Van der Kolff, HR-directeur van de Jaarbeurs, neemt plaats in de RvC van Scildon en van Waard Schade en Waard Leven.

Barbara van der Kolff nieuwe commissaris bij Scildon en Waard

Naast Van der Kolff zitten Ben Haasdijk, Henk Duthler en Margreet Haandrikman in beide raden van commissarissen. Chesnara werd vorig jaar eigenaar van Legal & General Nederland en doopte het bedrijf om tot Scildon. In 2014 kochten de Britten al de Waard Groep. Die kwam uit de boedel van het failliete DSB Beheer.

Verbond

Barbara van der Kolff werkt sinds vorige maand als directeur HR bij de Jaarbeurs Utrecht. In 2017 was ze vijf maanden lid van het sectorbestuur arbeidsvoorwaarden van het Verbond van Verzekeraars.

Reageer op dit artikel