nieuws

Am:dag 2018: win een ‘chair voor het intermediair’

Branche 539

De am;dag op dinsdag 20 november in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam belooft een mooie dag te worden bomvol ambitie! Intermediaire organisaties in de financiële dienstverlening kunnen een toegangscode krijgen voor twee gratis tickets.

Am:dag 2018: win een ‘chair voor het intermediair’

Ambitie! Dat is het thema van de am:dag op 20 november in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. De dag staat bol van innovatie, ondernemerschap en topsport. In kleinere expertsessies kunnen de bezoekers de diepte in. De uitgebreide beursvloer leent zich voor ontmoeting en netwerken. Plenaire liveshows worden verzorgd door Jan van Setten, Kim Spinder en Björn Kuipers. Dagvoorzitter Tom van ’t Hek leidt alles in goede banen.

Kans op een kaart

Lees hier meer over het programma. En lees hier meer berichten over de dag.

Er zijn 100 extra gratis chairs voor intermediairs! Lees hier hoe het werkt.

Reageer op dit artikel