nieuws

Wiebe Draijer plakt er nog vier jaar aan vast bij Rabo

Branche 545

De raad van commissarissen van Rabobank heeft Wiebe Draijer benoemd voor een tweede bestuurstermijn van vier jaar. Dat betekent dat hij nog tot 1 oktober 2022 voorzitter blijft van de raad van bestuur.

Wiebe Draijer plakt er nog vier jaar aan vast bij Rabo

Draijer (1965) trad vier jaar geleden toe tot de raad van bestuur van Rabobank. De toenmalig voorzitter van de Sociaal-Economische Raad volgde bij de bank Piet Moerland en interim-bestuursvoorzitter Rinus Minderhoud op.

Ingrijpende transitie

RvC-voorzitter Ron Teerlink zegt zeer tevreden te zijn over de resultaten die de topman afgelopen vier jaar boekte. “Rabobank maakt met succes een ingrijpende transitie door en we zien graag dat Wiebe nog eens vier jaar leiding aan de bank geeft”, aldus Teerlink in een persbericht.

Reageer op dit artikel