nieuws

Volmachtbedrijven UMG Assuradeuren en Jacobs & Brom verder als One Underwriting

Branche 2125

De volmachtbedrijven UMG Assuradeuren (Amsterdam) en Jacobs & Brom (Zwolle) werken sinds 1 september samen onder de naam One Underwriting. Het volmachtbedrijf voor zorgverzekeringen van UMG, voorheen uitgevoerd vanuit de rechtspersoon ‘IAK Volmacht’ heet voortaan One Underwriting Health. 

Volmachtbedrijven UMG Assuradeuren en Jacobs & Brom  verder als One Underwriting

De wijzigingen vinden plaats in het kader van de overname van UMG door Aon vorig jaar. Binnen de nieuwe tafelschikking van de Rotterdamse verzekerings- en risicoadviseur geldt One Underwriting als internationaal label. Het volmachtbedrijf heeft de bevoegdheid gekregen om namens 50 risicodragers op te treden. Hierdoor kan de gehele cyclus, van risicobeoordeling, offerte en acceptatie tot aan schadebehandeling, direct binnen het volmachtbedrijf geregeld worden.

Volgende fase in integratie

Eerder deze maand werd al duidelijk dat ook de UMG-merken Meeùs, IAK en Kröller een nieuw leven hebben onder de noemer Aon. Hiermee markeert de risico- en verzekeringsadviseur de volgende fase in de integratie van de Unirobe Meeùs Groep.

Door de overname van UMG lijkt Aon verzekerd van de eerste positie in de nieuwe am: top 100 intermediaire bedrijven. Deze verschijnt eind november.

Reageer op dit artikel