nieuws

Van Uden (ASR) grijpt naast voetbaljob

Branche 1760

Directeur corporate communicatie bij ASR Boudewijn van Uden krijgt geen bestuursfunctie bij Feyenoord. De leden van supportersorgaan Het Legioen gaven de voorkeur aan Vopak-bestuurder Michiel Gilsing.

Van Uden (ASR) grijpt naast voetbaljob

Van Uden was in de race voor een zetel in de Stichting Continuïteit Feyenoord, een van de hoogste organen binnen de Rotterdamse voetbalclub. De supporters kozen met 33% van de stemmen voor Gilsing van overslagbedrijf Vopak. De ASR-directeur eindigde op de tweede plaats met 21% van de stemmen. Hij liet wel de andere drie kandidaten achter zich, onder wie oud-Schiphol-directeur Jan-Willem Prakke.

De positie in het Feyenoord-orgaan die vrijkwam was afkomstig van de vertrekkende Wouter Rijneveld. Hij is mede-eigenaar van een hypotheekadvieskantoor in Schiedam.

Reageer op dit artikel