nieuws

Theo Lemmen moet NVM een meer ledengerichte organisatie maken

Branche 798

De NVM heeft Theo Lemmen aangesteld als interimdirecteur. De makelaarsvereniging benoemt Lemmen in principe voor één jaar. In die periode heeft hij de opdracht om ‘de NVM verder te helpen naar een nog meer ledengerichte organisatie.’ De vereniging heeft voor Lemmen gekozen vanwege zijn kennis en ervaring met algemeen management, strategieontwikkeling en verandertrajecten.

Theo Lemmen moet NVM een meer ledengerichte organisatie maken

Directeur Lemmen zal volgens het persbericht de komende tijd veel het land in gaan met NVM-voorzitter Ger Jaarsma. De bedoeling is om in die tijd met zoveel mogelijk leden kennis te maken en de band verder te verstevigen. Die band is de laatste tijd behoorlijk verslechterd. In juli zegden de 3.600 woonmakelaars van de NVM het vertrouwen in Jaarsma op. Die besloot daarop geen vervolg te geven aan zijn huidige termijn als voorzitter. Die termijn loopt tot april 2019.

Ondernemerschap

Volgens  de NVM maken de 4.200 aangesloten makelaars en taxateurs momenteel grote veranderingen door. Ingegeven door marktomstandigheden en innovatie ontwikkelingen. Lemmen zegt de NVM-leden vanuit het bureau zoveel mogelijk te willen ondersteunen in hun ondernemerschap. Lemmen volgt Annie van de Riet op die het NVM-bureau de laatste elf jaar heeft geleid.

Reageer op dit artikel