nieuws

Ook Meeùs, IAK en Kröller verder als Aon

Branche 3744

De merken Meeùs, IAK en Kröller gaan vanaf 1 september verder onder de naam Aon. Hiermee markeert de risico- en verzekeringsadviseur de volgende fase in de integratie van de Unirobe Meeùs Groep. De UMG-labels HRF, MW en Flexis werden al eerder samengevoegd onder de Aon-vlag.

Ook Meeùs, IAK en Kröller verder als Aon

Met deze stap geeft Aon naar eigen zeggen uiting aan het feit dat het alle expertise samenbrengt onder één dak. Het onderstreept bovendien de betekenis van het Keltische woord Aon zelf: eenheid. Arjen Vissers, Managing Director Marketing & Communications binnen Aon: “Daarmee geven we uiting aan de saamhorigheid die we als collega’s ervaren, zijn we in Nederland en internationaal herkenbaar voor klanten en brengen we alle dienstverlening op het gebied van Risk, Retirement & Health eenduidig en herkenbaar onder de aandacht.”

Marktleider B2B

Aon nam in november 2017 de Unirobe Meeùs Groep over. Het bedrijf is sindsdien marktleider in alle business-to-business-marktsegmenten in Nederland.

Reageer op dit artikel