nieuws

Bent u voorbereid op de digitale advieswereld? Doe de test.

Branche 1052

Digitalisering: ook in de advieswereld krijgt u daarmee te maken. Maar wat kunt u precies met big data? En hoe zorgt kunstmatige intelligentie voor meer klantinzicht? Avéro Achmea helpt u graag. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag in de digitale advieswereld.

Bent u voorbereid op de digitale advieswereld? Doe de test.

Hoort u bij de 83 procent van de Nederlandse bedrijven die in digitalisering investeert? Digitalisering biedt ook advieskantoren talloze nieuwe mogelijkheden. Zo zorgt slim digitaliseren voor 40 procent minder tijdsbesteding aan administratie en 80 procent effectiever klantcontact. Duik in de feiten en cijfers van digitaliseren in de adviesbranche met onze infographic.

Digitale transformatie is maatwerk

Het is een strategie die uw organisatie kansen biedt. Zoals meer kennis over uw klanten, goede prospectleads en efficiënter werken. Technologie is een middel om daar te komen. Zorg dat digitalisering daarom onderdeel is van uw bedrijfscultuur. Daarmee digitaliseert u op een manier die bij u en uw ambitie past. En dus het best werkt. Zo bent en blijft u van meerwaarde voor uw klant. Met die digitale transformatie helpen wij u graag.

Doe de test en ontdek hoe digitaal u bent

Bent u klaar voor een digitale transformatie? Doe dan deze handige test. Ontdek of u een digital starter, digital tourist of digital native bent. En hoe Avéro Achmea u verder kan helpen. Bijvoorbeeld met de masterclass Digitale Transformatie.

Meer weten over digitalisering? We helpen u graag!

Avéro Achmea is graag uw kennispartner op het gebied van digitaliseren. Ontdek op dewaardevanadvies.nl hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw succesvolle digitale transformatie.

Dit is een partnerbijdrage van Avéro Achmea. Bekijk hier een volledig overzicht van partnerberichten van Avéro Achmea.

Reageer op dit artikel