nieuws

ASR dingt mee naar prijs voor HR-beleid

Branche 911

ASR is 1 van de 4 organisaties die dit jaar meedingen naar de prijs voor het meest innoverende en inspirerende HR-beleid van Nederland. De andere genomineerden zijn Schiphol Group en de uitzendbedrijven Randstad Groep Nederland en YoungCapital. De winnaar van de zogeheten HR Proffie wordt op 13 december bekendgemaakt.

ASR dingt mee naar prijs voor HR-beleid

De HR Proffie, die sinds 2004 jaarlijks wordt uitgereikt, is een initiatief van Berenschot in samenwerking met NVP, Compagnon en SkillsTown. De prijs wordt toegekend aan de organisatie die met de HR-strategie en HR-activiteiten goed inspeelt op snel veranderende omstandigheden.

Workforce of the future

Dit jaar staat de vakprijs voor personeelsbeleid in het teken van het thema Workforce of the Future. De vakjury keek bij de inzendingen vooral naar best practices, concrete voorbeelden die het HR-vakgebied verder brengen en nomineerde op basis daarvan 4 organisaties,  waaronder ASR.

Night of the Proffie

De komende maanden worden de genomineerde organisaties door juryleden bezocht. De winnaar van de HR Proffie 2018 wordt donderdag 13 december bekendgemaakt tijdens de ‘Night of the Proffie’.

Reageer op dit artikel