nieuws

Hoffelijk neemt klantenbestand EBFS over

Branche 581

Opleider Hoffelijk neemt per 1 september de klantenkring over van stichting Exameninstituut Beroepsonderwijs Financiële Sector (EBFS). EBFS staakt haar activiteiten. “Na een uitgebreide marktverkenning hebben we ervoor gekozen onze klanten onder te brengen bij Hoffelijk. Zij hebben een mooi aanbod en hebben oog voor de instroom vanuit het reguliere onderwijs”, zegt EBFS-manager Hester Brenninkmeijer.

Hoffelijk neemt klantenbestand EBFS over

Hoffelijk wil mbo-instellingen zonder Wft-examens in het onderwijsprogramma weer verleiden om de toetsen toch weer op te nemen. “Vanuit Hoffelijk kunnen we mbo-instellingen niet alleen ondersteunen als exameninstituut, maar mogelijk ook breder in het examengerichter maken van hun onderwijs. Meerdere instellingen in het hbo maken al gebruik van onze methoden en behalen hier mooie resultaten mee. Mogelijk dat zelfs bepaalde mbo-instellingen die geen Wft-examens meer in het curriculum hebben, hier – met deze vernieuwende aanpak – wél weer voor gaan kiezen. Dat zou de markt in zijn totaliteit een enorm voordeel opleveren qua gediplomeerde instroom”, zegt Hoffelijk-directeur Wesley van ’t Hof.

Hoffelijk staat al twee jaar op rij in de lijst met snelst groeiende bedrijven van Nederland. In 2016 stond het bedrijf op plaats 76 in de lijst van het FD. Vorig jaar kwam het Rotterdamse Hoffelijk uit op plaats 96.

Reageer op dit artikel