nieuws

Branche fietst en eet € 125.000 bij elkaar in strijd tegen ALS

Branche 246

De acties van diverse branchegenoten in de strijd tegen de spierziekte ALS onder de noemer Swim for Tim hebben dit jaar € 125.000 opgebracht. Dit heeft serviceprovider Flexfront, oud-werkgever van de inmiddels overleden Tim van den Berg, bekend gemaakt. De afgelopen drie jaar heeft de branche al € 328.000 bijeen gezwommen, gefietst en gedineerd voor Stichting ALS Nederland.

Branche fietst en eet € 125.000 bij elkaar in strijd tegen ALS

Vandaag precies een jaar geleden overleed Tim van den Berg, nog geen twee jaar nadat de slopende spierziekte bij hem werd geconstateerd. Snel nadat zijn noodlot duidelijk werd, besloten zijn collega’s bij Flexfront op alle mogelijke manieren geld in te gaan zamelen voor onderzoek naar de ziekte. Het resulteerde in deelname aan de City Swim door de Amsterdamse grachten, maar ook in de beklimming van de Mont Ventoux door sportieve branchegenoten die zich hiervoor lieten sponsoren. Ook is er het -inmiddels- jaarlijkse Swim for Tim Diner, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan de Stichting ALS Nederland.

Swim for Tim Diner 2019

Dit jaar leverde de sponsorklim over de Ventoux en de de jongste editie van het Swim for Tim Diner samen € 125.000 op. De organisatie heeft voor volgend jaar alvast een plekje op de kalender ingeruimd voor een nieuwe editie van het diner. Op 1 juli 2019 is het zover. Voor € 150 per couvert kunt u aanschuiven.

Reageer op dit artikel