nieuws

Björn Kuipers op am:dag 2018 over ondernemen en topsport

Branche 703

Björn Kuipers op am:dag 2018 over ondernemen en topsport

De inschrijving voor de am:dag is geopend! Op 20 november 2018 is de Van Nelle Fabriek in Rotterdam het decor voor de jaarlijkse branchedag. Het thema is am:bition, the future looks bright. Maar die toekomst kan niet zonder innovatie en ondernemerschap. Scheidsrechter en rasondernemer Björn Kuipers zal de wetten uit de topsport delen met het publiek.

Ondernemerschap en innovatie lopen als een rode draad door het plenaire programma. In kleinere expertsessies kunnen de bezoekers de diepte in. En de beursvloer leent zich voor ontmoeting en netwerken.

Jan van Setten

Jan van Setten trapt het plenaire programma af. Hij is veelgevraagd spreker en expert in gedragsverandering. Niemand zit na zijn presentatie zonder een nieuw inzicht of idee, en concrete actie. Kim Spinder (innovator en piraat) neemt daarna het publiek mee door de innovatiewasstraat. Plannen van aanpak zijn leuk, maar hoe ga je nou écht aan het werk?

am:talks

’s Middags zijn er am:talks over onder andere ondernemerschap en technologie&innovatie. Jos Heuvelman van de Autoriteit Financiële Markten, Ingrid de Graaf van Aegon en Ron van Oijen van Vivat geven daar acte de présence. Vragen die aan de orde komen: door disruptieve technologie is straks niemand meer de baas, maar de AFM dan? En: kunnen grote verzekeraars leren denken als een start up?

Topsport

Björn Kuipers sluit het middagprogramma af. Kuipers is veruit de bekendste scheidsrechter van Nederland. Zowel nationaal als internationaal heeft hij een grote carrière opgebouwd. Naast zijn werkzaamheden als arbiter is hij actief als spreker en ondernemer. In 2016 werd zijn Jumbo supermarkt tot beste van Nederland gekozen.

Het programma (in wording) is hier te zien en zal de komende weken steeds worden aangevuld.

Foto: Soenar Chamid

Reageer op dit artikel