nieuws

Sucsez Groep neemt MultiSafe over

Branche 4352

Sucsez Groep neemt MultiSafe over

Een nieuwe overname in intermediairland: Sucsez Groep uit Reeuwijk heeft MultiSafe uit Huis ter Heide overgenomen. Dat geldt ook voor de MultiSafe-vestigingen in De Lier (Van den Ende) en Geldermalsen (D&D Advies).

Door de overname per 20 juli groeit Sucsez Groep naar een organisatie van bijna 300 medewerkers over 10 vestigingen. Het bedrijf verwacht dat de omzet uitkomt op € 40 miljoen. MultiSafe Groep bestaat naast het adviesbedrijf uit een beursmakelaar (MultiCover) en een assuradeurenbedrijf (Safe Assuradeuren).

“In de afgelopen jaren hebben wij vastgesteld dat onze schaalgrootte, hoewel top-50 van Nederland, niet langer voldoende is om succes in de toekomst te garanderen”, zegt directievoorzitter Michael Mackaaij van MultiSafe in een persbericht over de overname.

Top 100

In de top 100 van grootste intermediairbedrijven stond Sucsez vorig jaar op plek 30 met een omzet van € 18,3 miljoen. MultiSafe was de nummer 49 in de lijst. Het bedrijf had over 2016 een omzet van € 7,3 miljoen.

Vorig jaar nam Sucsez groep ook al Lands Advies uit Beverwijk over. Ook was er de fusie met Heilbron. Eerder deze maand maakten ook top 100-spelers Concordia de Keizer, Veldsink Groep en BeneVia Heinenoord overnames bekend.

Reageer op dit artikel