nieuws

Ronald Touwslager nieuwe CEO Argenta

Branche 859

Ronald Touwslager, tot vorig jaar directievoorzitter van Obvion, wordt de nieuwe CEO van Argenta Spaarbank en Argenta Assuranties in Nederland. Hij volgt Marinka van der Meer op die begin deze maand in dienst trad als chief customer officer bij de Volksbank.

Ronald Touwslager nieuwe CEO Argenta

Touwslager komt aan het hoofd te staan van de Nederlandse activiteiten van de Belgische bank- en verzekeringsgroep. Hij krijgt als opdracht de merkbekendheid in Nederland te vergroten en de dienstverlening te verbeteren.

Obvion

Tot eind 2017 was Touwslager zeven jaar lang directievoorzitter van Rabo-dochter Obvion. Daarvoor werkte hij bij de Rabobank. Zijn benoeming bij Argenta moet nog goedgekeurd worden door de toezichthouders.

Reageer op dit artikel