nieuws

Nomineer verzekeringstalent voor de am:top 25 talent

Branche 2035

Nomineer verzekeringstalent voor de am:top 25 talent

Van welke verzekeringstalenten gaat de sector in de toekomst nog veel horen? Am: stelt opnieuw een lijst samen van talentvolle branchegenoten. U kunt daarvoor nog talenten nomineren.

In aanmerking voor de am:top 25 verzekeringstalent komen jongeren die een functie uitoefenen die in relatie staat tot de verzekeringspraktijk, zoals underwriting, sales, marketing, toezicht verzekeringsrecht of actuariaat. Talenten zijn niet ouder dan 30 jaar en werken maximaal 3 jaar in hun huidige functie.

Nomineren

Ook iemand nomineren? Stuur dan voor 10 augustus een mail voorzien van naam en leeftijd van de kandidaat, een korte motivatie en een drukwerkgeschikte foto naar redactie@amweb.nl. De am:top 25 talent verschijnt in oktober.

De am:top 25 verzekeringstalent van 2017 is hier te downloaden.

 

Reageer op dit artikel