nieuws

VNAB wint Assurantie Hockeytoernooi 2018

Branche 823

VNAB wint Assurantie Hockeytoernooi 2018

Het team van de VNAB heeft de wisselbeker en het gouden kratje gewonnen op het 6e Young InSurance – Assurantie Hockeytoernooi 2018 (AHT). Na het samengaan met team HDI en een aantal individuele kwaliteitsimpulsen deed VNAB dit jaar – in tegenstelling tot eerdere edities – vanaf het begin mee om de titel.

In de finalepoule werd vakkundig afgerekend met de teams van ASR, Markel en AIG die respectievelijk op plek twee, drie en vier eindigden. Door een andere opzet dit jaar viel er ook nog wat te winnen voor teams die de eerste poulefase niet geheel zonder kleerscheuren doorkwamen. Zo werden de advocaten van Van Traa winnaar van de Runner-up poule en mocht Concordia de Keizer de beker ophalen in de aanmoedigingspoule.
Winnaar van vorig jaar en de editie van 2014 Van Ameyde bleef steken op een vierde plek in de Runner-up poule.

Reageer op dit artikel