nieuws

Verbond en Nibe-SVV ontwikkelen samen opleidingen over innovatie en technologie

Branche 1552

Verbond en Nibe-SVV ontwikkelen samen opleidingen over innovatie en technologie

Het Verbond van Verzekeraars en opleider Nibe-SVV gaan samen nieuwe opleidingsprogramma’s ontwikkelen voor verzekeraars. Technologische ontwikkelingen en innovatie staan centraal in de nieuwe trainingen.

De twee partijen werken al langer samen aan opleidingen, maar nu wordt de samenwerking geformaliseerd. Een eerste gezamenlijk onderwijsprogramma gaat al in september van start. Het Verbond en Nibe-SVV stelden het Next Insurance Professional-programma op. Dat bestaat uit vier modules over hoe verzekeraars met innovatieve concepten kunnen inspelen op de veranderende wereld. In andere nog te ontwikkelen opleidingen zullen technologische trends een belangrijke leidraad zijn.

Sterke sector

De gezamenlijke opleidingen moeten de vakbekwaamheid van medewerkers bij verzekeraars vergroten. “Door onze expertises te bundelen kunnen we samen bijdragen aan een sterke sector, aantrekkelijk als werkgever en met belangrijke toegevoegde waarde voor Nederland”, aldus directeur Jeanette Haddering van Nibe-SVV in een persbericht.

Reageer op dit artikel