nieuws

Nemassdeboer neemt De Jong over

Branche 4972

Nemassdeboer neemt De Jong over

Het Noord-Hollandse intermediairbedrijf Nemassdeboer heeft De Jong Assurantiën uit Den Helder overgenomen. Samen met het al eerder door Nemassdeboer overgenomen Braas & Partners (De Goorn) gaan de bedrijven verder onder de vlag NDB. Gezamenlijk zijn de bedrijven goed voor een omzet van een kleine € 10 mln.

De drie bedrijven blijven actief onder eigen naam en opereren als onafhankelijk financieel adviseurs in verzekeringen, hypotheken, pensioenen en bankzaken. In Purmerend en Volendam is Nemassdeboer ook actief als onroerendgoedmakelaar. “Met een grote portefeuille particuliere en zakelijke klanten behoort de groep tot de grotere onafhankelijke adviseurs in Nederland.”

Persoonlijk contact

Met het oog op de toekomst heeft Nemassdeboer de adviesgroep NDB B.V. opgericht. Directeur Jan de Boer: “Wij geloven in professioneel onafhankelijk advies in een moderne jas, waarbij dicht bij de klant wordt gewerkt op basis van persoonlijk contact. Door regionale aanwezigheid kan gehoor worden gegeven aan de specifieke behoeftes van de klant en door de omvang kan worden ingespeeld op technologische en marktontwikkelingen.”

Goede contacten

De Jong Assurantiën is gevestigd in Alkmaar, Den Helder en Schagen. “Bij De Jong is geen opvolging in de familie en tussen Nemassdeboer en De Jong waren al goede contacten”, aldus De Boer. “Bovendien zijn Nemassdeboer en De Jong beide familiebedrijven, die graag lokaal aanwezig willen zijn en het klantbelang centraal stellen. Dit in combinatie met onze ambitie om te groeien zorgen ervoor dat NDB de geschikte partij is om de bedrijfsactiviteiten van De Jong voort te zetten.”

110 medewerkers

NDB telt in totaal 110 medewerkers en zes vestigingen in Alkmaar, De Goorn, Den Helder, Purmerend, Volendam en Schagen. De drie bedrijven blijven onder eigen naam met bestaande vestigingen actief; wel vindt integratie plaats op het gebied van ICT en ondersteunende diensten. NDB is ook aangesloten bij DiVerz, dat mede op initiatief van Nemassdeboer in 2015 is ontstaan uit de samenvoeging van meerdere volmachtbedrijven. DiVerz heeft volmachten van elf verzekeraars.

Reageer op dit artikel