nieuws

Digimagazine: Sprekers blikken vooruit op am:innosurance 2018

Branche 730

Digimagazine: Sprekers blikken vooruit op am:innosurance 2018

Hoe innoveer je in een branche die steeds consolideert? Welke nieuwe modellen zijn er in risk en peer-to-peer-verzekeren? Wat is trending als het gaat om smart sharing en smart talking? Die vragen staan centraal tijdens am:innosurance op 12 juni 2018 in Eindhoven. In een gratis digimagazine van am: blikken sprekers vooruit op het innovatie-event.

Thema van am:innosurance luidt Smart Industry. In het digimagazine bespiegelt Daan Weddepohl (Peerby) bijvoorbeeld hoe de deeleconomie verzekeren beïnvloedt. Hij oppert bijvoorbeeld een Spotify-model voor inboedelverzekeringen. Ruud Koornstra wil Nederland van het gas af helpen en vertelt over de rol die hij voor verzekeraars daarbij ziet weggelegd. “Voor de verzekeraar die kan rekenen is verduurzaming een no-brainer”, aldus de energiecommissaris.

Ook aan het woord komen Pieter Ottevanger van verzekeringsstart-up Gavin, Jochem Davids van insurtech InsureApp en AI-onderzoeker Arjan van Hessen. Het digimagazine is hier gratis te lezen. Inschrijven voor Innosurance is ook nog mogelijk.

Reageer op dit artikel