nieuws

Wesley van ’t Hof nieuwe voorzitter examenvereniging

Branche 636

Wesley van ’t Hof nieuwe voorzitter examenvereniging

Wesley van ’t Hof, oprichter en directeur van opleidingsbedrijf Hoffelijk, is de nieuwe voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Examens (NVE). Van ’t Hof werd eind vorige week unaniem tot opvolger van Natasja Kroon gekozen. Hij was al bestuurslid en vicevoorzitter van de NVE.

De Nederlandse Vereniging voor Examens (NVE), opgericht eind 1999, heeft tot doel de kwaliteit van het examineren in Nederland te bevorderen. Van ’t Hof, die in 2016 zitting nam in het bestuur, stelt vereerd te zijn als voorzitter te zijn gekozen. “De komende tijd zal ik me richten op het verder vergroten van die verbinding. (…) Gezamenlijk kijken naar kansen, risico’s en verdere samenwerking. Ik roep dan ook alle leden op ideeën die er zijn met ons te delen, alsmede te participeren in onze werkgroepen. Want alleen gezamenlijk en verenigd binnen de NVE zetten we het vak ‘examinering’ op de kaart met de professionaliteit en noodzaak waarmee het op de kaart hoort te staan.”

Reageer op dit artikel