nieuws

Sucsez verder als Heilbron

Branche 1096

Sucsez verder als Heilbron

Verzekeringsadviseur Sucsez uit Reeuwijk gaat vanaf volgende maand verder onder de naam Heilbron. De naamswijziging is het sluitstuk van de fusie met het Doetinchemse Heilbron die vorig jaar werd aangekondigd. 

Vorig jaar augustus kondigden zorgverzekeringsspecialist Sucsez/Upiva en Heilbron (schade, verzuim, pensioenen en hypotheken)  hun fusie aan. Samen willen de bedrijven landelijke dekking bieden op het gebied van schade-, inkomens- en zorgverzekeringen.

Oosten van het land

“Een mooie samenwerking, want we vullen elkaar goed aan. Gecombineerd kunnen wij namelijk nog meer voor onze relaties betekenen. Voor de duidelijkheid communiceren wij voortaan vanuit één naam”, aldus directeur Bas van Twillert van Sucsez. Vanaf 1 juni voert het bedrijf de  naam Heilbron, een gevestigde naam in het oosten van het land en in verzekeringsland.

Bestaande vestigingen

De nieuwe combinatie telt 3.900 zakelijke en ruim 19.000 particuliere klanten. Samen behartigen ze bovendien de belangen van 265.000 verzekerden op het gebied van zorgverzekeringen. Bij het fusiebedrijf werken 200 mensen. Ze blijven dat doen vanuit de bestaande vestigingen in Reeuwijk, Leusden, Arnhem en Doetinchem.

Reageer op dit artikel